iklan banner

Karbüratör Temizliği Nasıl Yapılır ?

Kirli bir karbüratör performansı olumsuz yönde etkiler. Motosikletin piston gibi segmentleri valf ve diyaframı verimli çalışamaz çekiş düşer, sürat ve ilk çalıştırmalarda gecikmeler olur. Peki ne yapılabilir? Motosiklet için karbüratör temizleyici olan Alman malı LIQUI MOLY Motosiklet Benzin Katkısı oldukça etkili ve kullanışlı bir karbüratör temizleme ürünüdür. 

Motosiklet Benzin Katkısı (MOTORBIKE SPEED SHOOTER) - Liqui Moly ...

Kullanımı son derece basit olan bu ürün aşırı kirli olmayan bakımları düzenli yapılan motosikletler de ciddi bir performans ve karbüratör hijyen artışına yardımcı olmaktadır. Kullanımı yakıt alındıktan sonra yakıt tankına bir miktar eklenir ve yakıtla karıştıkça karbüratör de yer alan parçalarda oluşan kir, tortu, küf ve buna benzer kirleri temizler.

Evde Karbüratör Temizleme

Karbüratör temizleyiciye güvenemeyen ya da motoru karbüratör temizleyicinin temizlemesinin daha güç olduğu düşünülen motosiklet kullanıcıları evde basit yollu karbüratör temizliğini nasıl yapar ona değinelim. 


Oldukça basit yöntemler ile kendimizin de yapabileceği bu işlem hem motorumuz açısından hemde bütçemiz açısından faydalı olacaktır. Eğer motosikletimizin garantisi varsa hiç uğraşmadan direkt olarak teknik destek almak için servise başvurmanız iyi olacaktır. 


0 Comments