iklan banner

50 CC Motosiklet Hızını Arttırma

50 cc motosiklet max 50 kilometre hız yapmaktadır. Bir çok motosiklet ustası 50 cc motosikletin hızımı arttırmaya çok yüksek tutarlarda ücret istemektedir. Revival model motosiklet herkes hız limitini açabilirken Sym marka mondial znu 50 tipi motorlarda oldukça başarısız oluyor. Nasıl açacağız bu hızı.

 Mondial в Twitter: "Senin Tarzın! B sınıfı ehliyet ile ...

Revival Model motosikleti olanların işi diğer motosiklet kullanıcılarına göre oldukça basit. Hemen koltuğun altında yer alan kabloların içerisinde bulunan mor renkli kabloyu sökmeleri motosikletin hızının artmasını sağlayacak. Bir video ile anlatalım buyurun videoya geçelim.



Hız kesici kablomuzu çıkardıktan sonra motosikletimiz kaç kilometre hıza çıktığını göstermek için kanıt niteliğinde bir video da sizlerle paylaşmak isteriz. Haydi konuyu dağıtmadan hız kesici kabloyu kestik motorumuzun hızı arttı mı gelin bakalım. 


Evet arkadaşlar diğer marka ve modeller de ücretsiz destek almak isteyen arkadaşlar bize motorsikletin@gmail.com adresinden mail atmaları yeterli olacaktır. Ücretsiz yardımcı olunacaktır. 


0 Comments